Opleidingen in Friesland

Waarom Opleidingen in Friesland?


  • NIEUWS: bedrijven en organisatie in Friesland kunnen vanaf 1 september 70% subsidie ontvangen op al onze cursussen. Er is een budget beschikbaar van euro 300.000,00. Pak het voordeel en maak een keuze uit ons aanbod op deze site of op:
  • www.rutger-humandevelopment.nl


Opleidingen in Friesland richt zich met name op bedrijven en organisaties in de provincie Friesland. Door bij ons een cursus te volgen voorkom je lange reistijden naar de Randstad, hoge extra hotel- en reiskosten en hoge cursuskosten. Naast onze  'non-nonsense' aanpak:  leer je wat je nodig hebt zonder alle franje eromheen en ben je gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Omdat wij bij Opleidingen in Friesland de verhoudingen in het Friese kennen en de taal spreken sluiten we met onze cursussen aan op de juiste context.

De cursussen geven wij in een sfeervolle omgeving, je krijgt les in een 100 jaar oude statige stadsvilla nabij het centrum van Leeuwarden. Géén standaard kil hotel: bij ons voel jij je meteen thuis.  Ik nodig je hierbij uit alvast even binnen te kijken.

Maar, en dat is uniek, in het aanbod op het gebied van communicatie, leidinggeven en persoonlijk(e) leiderschap/effectiviteit mag je zelf ook de inhoud van je eigen cursus samenstellen. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je na het volgen van de cursus óók nog eens een maand lang ondersteuning wanneer jij dat maar wilt.

In de afgelopen 25 jaar hebben we heel veel tevreden cursisten gehad en weten wij  waar jij als cursist prijs op stelt. 

Maak je keuze uit ons aanbod, schrijf je in, je ontvangt bij de bevestiging een factuur en na betaling is je inschrijving definitief.

Waarom kies je voor ons?

Je weet dat het volgen van opleidingen belangrijk is. Werk bepaalt een groot deel van je leven en daarom is het van belang om jouw vaardigheden goed te benutten en om nieuwe dingen te leren. Je wilt het maximale uit je eigen talent halen? Optimalisatie van je talent verbetert jouw functioneren, draagt bij aan je (functionele) levenskwaliteit en het verhoogt je interne en externe marktwaarde. En dus je levens- en werktevredenheid.

Voor werkgevers geldt dat  groei en ontwikkeling in werk en werkrelaties van groot belang zijn om de concurrentie voor te blijven en vraagt om voortdurende scholing van medewerkers. Een keuze maken uit ons aanbod van cursussen ligt dan voor de hand.

Wil je weten hoe wij werken? Lees dan dit vooral

 

Wij maken die keuze erg gemakkelijk door de persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en prettige prijs die je van ons krijgt. Lees de 8 redenen om voor ons te kiezen

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Rutger Boelsma,

personal development consultant