Zelf je cursus samenstellen

De grote trainingsbureaus hebben veelal een standaard aanbod. Dat betekent dat je ook onderdelen krijgt die je misschien al kent omdat je die al eens gehad hebt. Of er zitten onderdelen in die je niet echt nodig hebt.

Uniek bij ons is dat je je eigen cursus mag samenstellen uit het aanbod op deze site.Laat ons weten wat je precies wilt leren, dan maken wij daar een privécursus van, speciaal voor jou. Zonder meerprijs en binnen een week te realiseren. Altijd maatwerk dus voor jou persoonlijk.

Het betreft hier onderdelen met betrekking tot communicatie, leidinggeven, (persoonlijke) ondernemerschap en persoonlijke effectiviteit.

Eén telefoontje, mail of appje en we vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is. En bij ons is dat veel..........

 

Individueel een cursus bij ons volgen: edu-coaching (zonder meerprijs)

Opleiden vinden wij maatwerk. Je kunt daarom ook individueel de cursussen volgen dit op onze site staan. Zonder meerprijs. Je privécursus met je persoonlijke docent. Uniek in Friesland: wij doen het! Een unieke vorm van persoonlijke dienstverlening die je nergens anders aantreft.

Het werkt heel eenvoudig. Schrijf je in  met de cursus die je voorkeur heeft. Geef aan dat je de cursus individueel wilt volgen. Wij bevestigen de cursus per mail aan je en we sturen een factuur. Zodra deze is betaald is je aanmelding definitief.


Digitaal leslokaal

Is het reizen voor jou te belastend, of zit je te ver verwijderd van onze locatie? Géén probleem!  We hebben de beschikking over een digitaal leslokaal. Door bij ons in te loggen op een vooraf overeengekomen tijdstip wordt de cursus life(!) gegeven door dezelfde docent die je anders op onze locatie zou begeleiden. Het enige verschil is: je hoeft niet bij ons te komen maar wij komen digitaal bij jou op de computer. Waar en wanneer je maar wilt! De momenten en tijdstippen worden in overleg met jou vastgesteld: liever  op avond of op zaterdag? Bij ons kan het.