Sales / Verkopen

De Sales Academy Noord (onderdeel van Opleidingen in Friesland) helpt jou als je wilt starten, wilt switchen, beter wilt worden in je huidige verkoopbaan, of wilt doorgroeien naar een (hogere) verkoopfunctie. Wij zijn er dus voor jou als jij de schoolverlater, de zij-instromer, en/of de carrièremaker bent die persoonlijk het verschil wil maken in het succesvolle contact met klanten.

Wij bieden je een dagprogramma aan, waarbij je met behulp van een beknopt theoretisch kader, vooral wordt getraind op praktische vaardigheden. Zowel op het verkoop-technische vlak, als aan je persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden, die voor jou doorslaggevend zijn bij het bereiken van je persoonlijke commerciële succes.

 Voor wie doen we dat?

Schoolverlaters

Ben je een schoolverlater (MBO-4, commercieel) en ga je niet verder in het HBO,  of ben je een uitstromer uit het HBO (commercieel) en heb je wel behoefte aan verdere praktische ontwikkeling en enige theoretische verdieping? Dan kun je hiervoor terecht bij de Sales Academy Noord. Wij testen je op geschiktheid, begeleiden je naar en als je dat wilt, in je eerste verkoopbaan, zodat je een sterk verhoogde kans op succes krijgt.

Carrièreswitchers

Als je bij je werkgever wilt overstappen naar een verkoopfunctie en hier nog een essentiële training voor nodig hebt, dan kun je hiervoor bij de Sales Academy Noord terecht. Wij testen je op geschiktheid, begeleiden je naar en als je dat wilt, in je eerste verkoopbaan. We leiden je op, zodat je een sterk verhoogde kans op succes krijgt.

 Groeiers

Ben je al actief in de verkoop en wil je meer halen uit jezelf en je huidige verkoopfunctie, maar wil je hier eerst nog een essentiële training en training voor volgen ter aanvulling van je kennis en ervaring? Dan kun je hiervoor bij de Sales Academy Noord terecht. Wij testen je op geschiktheid en begeleiden je in je verkoopbaan. We leiden je op, zodat je gegarandeerd een persoonlijke én professionele stap gaat maken.

 Carrièremakers

Ben je al actief in de verkoop en wil je doorgroeien naar je volgende verkoopfunctie, maar wil je hier eerst nog een essentiële training en training voor volgen ter aanvulling van je kennis en ervaring? Dan kun je hiervoor bij de Sales Academy Noord terecht. Wij testen je op geschiktheid, begeleiden je naar en in je volgende verkoopbaan. We leiden je op, zodat je een sterk verhoogde kans krijgt om ook van je nieuwe verkoopjob een succes te maken.

 Werkgevers (MKB+)

Aan jou als (potentiële) werkgever bieden wij de geschiktheidstest voor je verkoopmedewerker(s), die onderdeel kan uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit verhoogt de kans op een succesvolle selectie. Daarnaast zorgt de training ervoor dat kandidaten de juiste theoretische en praktische bagage meekrijgen om van hun (nieuwe) verkoopjob een succes te maken. Tenslotte draagt de coaching “on-the-job” er toe bij dat de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk worden toegepast en tot het gewenste basisgedrag gaan behoren.

Als je de training met goed gevolg hebt afgerond, ben je in staat om nog effectievere verkoopgesprekken te voeren, dankzij beter inzicht in diverse koopsituaties, in verschillende type klanten en niet in de laatste plaats: in jouzelf!

 Wanneer en hoe doen we dat?

De training wordt gegeven op elke laatste vrijdag van de maand  van 10:00 tot 16:00 uur in de vorm van een ééndaagse workshop met minimaal en maximaal 10 deelnemers.

We starten met het neerzetten van een beknopt theoretisch kader, waarbij begrippen als klantwaarde, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, klanttevredenheid, waardepropositie, onderscheidend vermogen etc. aan de orde komen.

Daarna besteden we aandacht aan de inter- en intrapersoonlijke communicatie, waarbij karakter, stijlen, DISC-profielen etc. worden besproken

Het derde stukje theorie gaat over het structureren van een verkoopgesprek, met als doel overzicht en regie te houden over je gesprek met de klant.

Wanneer dit “speelveld” is neergezet, starten we met het praktische deel van de training: het voeren van een succesvol klantgesprek. Dat doen we aan de hand van diverse cases in de vorm van rollenspellen.

 Ga jij er voor?

Word jij de topverkoper in 1 dag? Schrijf je dan nu in voor deze training.

Kosten: € 395,= ex. BTW inclusief koffie, thee, luch, studiematerialen en certificaat

Download hier je brochure
Topverkoper in 1 dag
Brochure SAN TopVerkoper in 1 dag.pdf (357.69KB)
Download hier je brochure
Topverkoper in 1 dag
Brochure SAN TopVerkoper in 1 dag.pdf (357.69KB)